Cum modific setările de confidențialitate pentru videoclipurile mele?
Când un videoclip este setat ca Public, înseamnă că va fi vizibil și accesibil prin căutare pentru ceilalți utilizatori Edpuzzle. Dacă doriți să puneți lecția video la dispoziția altor persoane din școala dvs. sau din Edpuzzle, setați-o ca Public.
Când un videoclip este setat ca Privat, înseamnă că doar dvs. și elevii dvs. îl veți putea vizualiza: dvs. oricând din secțiunea Conținutul meu, iar elevii dvs. doar atunci când videoclipul le este atribuit.
Dacă doriți să partajați o anumită lecție video cu un coleg și nu vedeți opțiunea „Partajează previzualizarea” atunci când vizualizați videoclipul, înseamnă că acesta este setat ca Privat. Veți vedea „Privat” afișat în meniul din partea de sus a paginii. Faceți clic pe cuvântul „Privat” pentru a comuta setarea la „Public”, iar opțiunea Partajează previzualizarea va deveni disponibilă, astfel încât să puteți obține un link de previzualizare sau un cod de încorporare.
Inițial, toate videoclipurile dvs. vor fi Publice. Iată cum puteți modifica setările generale de confidențialitate pentru videoclipuri:
- Faceți clic pe pictograma circulară a profilului din colțul din dreapta sus al paginii și selectați-vă numele din meniul derulant.
- Accesați fila Confidențialitate din profilul dvs.
- În secțiunea Confidențialitate, alegeți între Public și Privat pentru a vă seta preferința. Orice videoclipuri noi adăugate în conținutul dvs. vor avea implicit această setare de acum înainte.
Notă: Veți putea în continuare să modificați setările pentru videoclipuri individuale folosind pașii menționați mai sus, indiferent de setările generale de confidențialitate.