Як змінити налаштування конфіденційності для моїх відео?

Як змінити налаштування конфіденційності для моїх відео?

Якщо для відео встановлено значення Публічне, це означає, що його зможуть переглядати та знаходити за допомогою пошуку інші користувачі Edpuzzle. Якщо ви хочете зробити свій відеоурок доступним для інших користувачів у вашій школі або в усьому Edpuzzle, установіть для нього значення «Публічне». 

Якщо для відео встановлено значення Приватне, це означає, що переглядати його зможете лише ви та ваші учні: ви — у будь-який час у розділі «Мій вміст», а ваші учні — лише тоді, коли відео призначено їм. 

Якщо ви хочете поділитися певним відеоуроком із колегою, але під час перегляду відео не бачите опції «Поділитися попереднім переглядом», це означає, що для нього встановлено значення «Приватне». У меню у верхній частині сторінки ви побачите напис «Приватне». Натисніть слово «Приватне», щоб змінити налаштування на «Публічне». Після цього стане доступною опція «Поділитися попереднім переглядом», за допомогою якої можна отримати посилання на попередній перегляд або код для вбудовування.

Спочатку для всіх ваших відео буде встановлено значення «Публічне». Ось як можна змінити загальні налаштування конфіденційності відео:

  1. Натисніть круглу піктограму профілю у верхньому правому куті сторінки та виберіть своє ім’я у спадному меню.
  2. Перейдіть на вкладку Конфіденційність у своєму профілі.
  3. У розділі «Конфіденційність» виберіть «Публічне» або «Приватне», щоб установити потрібне налаштування. Для всіх нових відео, які ви додаватимете до свого вмісту, за замовчуванням застосовуватиметься це налаштування.

Примітка: Ви все одно зможете змінювати налаштування окремих відео, використовуючи наведені вище кроки, незалежно від загальних налаштувань конфіденційності.